vibrator-mystic-wand-sort-vibratex-cupido-1
vibrator-mystic-wand-sort-vibratex-cupido-1 | © Vibratex

Orgasmepilotene: Mystic Wand (test 2)

Publisert:
Sist oppdatert:

Mystic Wand er helt klart på topp 3 av mine favoritter! Jeg kan anbefale denne både som sexleketøy og massasjeappara. Her er det mye nytelse for pengene!

Testet av orgasmepilotene: Miss Sixx
 
Testresultat: 10 av 10 poeng
 
Pluss:
  • 100 % vanntett, og kan brukes både i dusj og badekar
  • Meget kraftig motor!!
  • Fint design
  • De ulike pulseringene er overraskende sterke!
  • Enkel å gjøre ren
  • Sterk nok til å bruke til massasje

Minus:
 

  • Lager en del lyd, til tross for at den beskrives som stillegående, men under 50 db
  • Man må ha batterier i hus siden den ikke er oppladbar, men det er ikke noe som trekker voldsomt ned.
     

Brukerinformasjon:
 

  • Mystic Wand bruker 4 AA-batterier, som enkelt settes inn i enden av vibratoren. Pass på å sette batteriene inn riktig vei, og å skru lokket skikkelig fast, siden den skal være 100 % tett for bruk i vann.
  • Denne vibratoren har 6 forskjellige vibrasjoner, og en separat av/på-knapp. Veldig enkel i bruk. De 3 første innstillingene er jevn vibrering. Siden Mystic Wand har en meget krafitg motor, er allerede den første instillingen ganske sterk! Du kan tenke seg selv til resten...
  • De 3 neste innstillingene er forskjellige pulseringer. Dette er en klitorisvibrator, men fungerer like godt som en vanlig massasjestav som kan bruker andre steder på kroppen, for eksempel på stive og ømme muskler.

 
Jeg har testet Mystic Wand alene, både under dyna og i dusjen. Denne massasjestaven innfrir absolutt til forventningene, og vel så det! Jeg er veldig fan av kraftig vibrasjon, og det gikk ikke mange sekundene før den første orgasmen kom.
 
Med en såpass kraftfull motor var det null problem å få flere orgasmer etter hverandre ;-) Her overrasket også de forskjellige pulseringene meg veldig, for jeg synes ofte de blir litt svake i forhold til vanlig vibrering. Men de 3 forskjellige pulseringene man kan velge mellom gir også sterk vibrasjon!
 
Hodet er laget av hudvennlig silikon og føltes behagelig mot kroppen. Jeg brukte ikke glidemiddel siden materialet er såpass mykt mot huden, men hvis det er ønskelig skal man bruke vannbasert og ikke silikonbasert.
 
Den er 100 % vanntett, så jeg måtte naturligvis ta den med i dusjen, og det satt prikken over i'en på et hverdagslig gjøremål! Fantastisk!
 
Hodet på Mystic Wand er lett bøyelig. Den har et enkelt og stilrent design. Fargen er svart/hvit og motoren er av god kvalitet. Rengjøring er også enkel, siden den tåler vann. Skyll med varmt vann og bruk en mild såpe, eller bruk rengjøring for leketøy.
 
Mystic Wand er helt klart på topp 3 av mine favoritter! På grunn av den kraftige motoren, kan den fint defineres som "lillebroren" til MX Fighter. Jeg kan anbefale denne både som sexleketøy og massasjeapparat, og den kan brukes alene eller som ekstra nytelse og pirring sammen med en partner. Her er det mye nytelse for pengene!
 
 
 

Relaterte artikler