orgasmepilotene
orgasmepilotene |
| © Bulls (C)

Orgasmepilotene: Alia

Skrevet av: Testet av Orgasmepiloten: Adrianam

Publisert:
Sist oppdatert:

Alia er perfekt for de som liker vibrasjon direkte på klitoris, rundt åpningen, langs leppene, på penishodet, langs skaftet, baller og mellomkjøtt.


Pluss
  • Veldig lekkert design
  • Man kan selv bestemme styrken og variasjonen på vibreringen
  • Lett og rengjøre
  • Kan brukes i dusj og badekar

Minus
  • Finner ingen minus ved denne i det hele tatt

Alia er den lille vibratoren til Lelo med samme design som Soraya og Isla. Den er i utrolig lekkert design, (Rosa og gull) og kommer i lekker sort eske med tilhørende lader og silkepose for oppbevaring. Alia er oppladbar og derfor holder batteriet veldig lenge. Vibratoren er hard og stabil og man er aldri redd for at motoren i vibrasjonen skal stoppe opp eller bli ødelagt på noen måte. Denne vibratoren fremstår som meget robust og stabil.

Alia skiller seg ut fra andre lignende klitorisvibratorer ved sin unike form. Fordi den har en rund form, kommer den lett til og dekker et større område. Den er derfor lettere å bruke av flere partnere og på forskjellige steder på kroppen. Vibratoren på sin sterkeste styrke er såpass sterk at den fint kan brukes til myk ryggmassasje med litt olje. Fordi den har et hull som fungerer som håndtak, har man et godt grep uansett om man er bruker den på andre eller på seg selv.

Alia er perfekt for de som liker vibrasjon direkte på klitoris, rundt åpningen, langs leppene, på penishodet, langs skaftet, baller og mellomkjøtt. Det er helt klart at den nye trenden i leketøy om dagen, er å tilpasse mest mulig for kvinnelige og mannlige brukere og det gjør Alia absolutt.

Personlig synes jeg denne vibratoren var helt fantastisk. Den er såpass lekker og batteriet holder så lenge, at den er perfekt å ta med på tur. Ikke ser det ut som en vibrator heller og derfor meget uskyldig. Lett å holde i og lett å komme til der jeg ville ha den. Absolutt en yngling i skuffen. Kan nesten garantere orgasme ved bruk av denne.




Relaterte artikler