© Bulls

Samlivsonani for begynnere

Skrevet av: Joachim Henriksen

Publisert:
Sist oppdatert:

Onani er ikke noen utpreget lagsport. Men mange fantaserer om å få se og oppleve sin partner onanere. Her er tre gode råd til dem som vil introdusere onani i samlivet.

Å dele de mest private delene av sin egen seksualitet krever tillit og åpenhet. Ønsker du å introdusere onani i samlivet med partneren din? Da bør du følge disse tre rådene:
 

  • Sørg for riktig stemning. Det er ikke alle som bare kan spørre «skal vi onanere sammen?». En avslappet stemning, et par glass vin og noen stearinlys er et veldig bra utgangspunkt.
  • Sengen er det beste stedet den første gangen. Om dere tar turen innom dusjen på veien, vil også mange føle seg tryggere og renere.
  • Gjør det du føler for. Bruk hendene både på partneren og deg selv, så finner dere raskt ut av hva som føles bra. Tenk på dette som et vanlig forspill, så blir ikke situasjonen så fremmed.

 
Sex-leketøy kan være veldig pirrende, men de fleste får mest ut av å prøve og bli kjent med produktene på egen hånd. Om du vipper frem en kjempedildo og et håndjern første gangen, kan partneren din fort bli nervøs og stresset og oppleve det som negativt.
 


Onanerer partneren også? (C+)
Selv om et flertall av oss onanerer regelmessig, glemmer vi ofte at det også gjelder for den vi deler seng med.


Samleiefokusert språk reduserer nytelsen
Språket holder onani-tabuet ved like ved blant annet at ordet sex brukes synonymt med samleie.

Fra Cupidos arkiv: Samliv og seksualitet
Kunnskap kommer godt med når du investerer i et samliv som skal fungere godt og sikre deg et godt liv.

Relaterte artikler