Cupido-prisene
Cupido-prisene

CUPIDO-prisene 2011

Publisert:
Sist oppdatert:

Etter mer enn 26 år i kampen for et sexpositivt samfunn mener vi i Cupido at det er på tide å hedre andre som jobber for det samme som oss. I år deler vi for første gang ut Cupido-prisen og Cupido Kulturpris.

Da Cupido kom på banen i 1984 hadde samfunnet sunkent hen i en kraftig resesjon hva gjelder et positivt syn på et mangfoldig og levende sexliv. En av de bitre bivirkningene av den ellers så viktige kvinnekampen var at sexlivet fikk lide.
 
Dobbeltmoralistene var på fremmarsj og pornobladbålene brant lystig. Så ble det også leven da Cupido kom i salgshyllene hos Narvesen og bensinstasjonene. I dag er fagbladet Cupido en av spydspissene når det gjelder seksuell helse, seksuelle rettigheter og kåthet og glede.
 
I årene som har gått har vi blitt flere i kampen for et sexpositivt samfunn, og i dette viktige arbeidet ønsker vi å fremheve våre allierte.
 
De nominerte i klassene “Cupido-prisen 2011” og “Cupido Kulturpris 2011” er...

 
ÅRETS NOMINERTE er plukket ut av Cupidos redaksjon og tilknyttede medarbeidere. Fagbladets tre redaktører; ansvarlig redaktør Terje Gammelsrud, erotikkredaktør Vibeke Lindstad Degn-Pedersen og redaktør Tore Aasheim utgjør årets jury. Juryens formann er Cupidos grunnlegger og ansvarlig redaktør Terje Gammelsrud.
 
Vinnerne av Cupido-prisene 2011 blir offentliggjort på en prisutdeling på Hotel Royal Christiania, tirsdag 11. oktober klokken 19.00.
 
NESTE ÅR inviterer vi i Cupido alle våre abonnenter og medlemmer i Cupido Club, medlemmer av vårt Cupido Panel, kollegaer i Fagpressen og medlemmer i Norsk Forening for Klinisk Sexologi til å foreslå kandidater til “Cupido-prisen” og “Cupido Kulturpris”. Siste frist for å komme med forslag er 1. mai 2012. Kvalifikasjoner og premisser for prisene finner du på www.cupido.no

 
Cupido-prisen: Gis til en person eller organisasjon som gjennom sitt arbeid og virke har brakt det sexpositive frem i lyset, som har opplyst og informert, som har vært pioner eller som har sprengt grenser på en positiv, konstruktiv og åpen måte, og som har vist oss seksualitetens muligheter, viktighet og gleder.
 
Cupido Kulturpris: Gis til en person eller organisasjon som gjennom sitt kulturelle arbeid og uttrykk har brakt det sexpositive frem i lyset. Prisen skal gis til noen som har gitt oss en sexpositiv og grensesprengende opplevelse innen film, teater, litteratur, billedkunst, foto, dans, musikk eller et annet kulturelt uttrykk.
 

Relaterte artikler