Swingers mangler unge menn

Publisert:
Sist oppdatert:

Mange unge jenter vil gjerne ha sex på swingersklubber, men de mangler menn de kan ha det med.

Kvinner tør å utfordre sin seksualitet mer enn menn, lyder forklaringen til metroxpress.dk.
                 
Er du en ung mann, single og mellom 20-35 år, så er du en ettertraktet person i Danmarks swingersklubber. Stikk imot tidligere års tendens har man nå nemlig problemer med å tiltrekke seg et mannlig publikum til de stadig flere yngre jentene som kommer til swingersklubbene.
 
– Folk vil ikke tro det, men det er faktisk et stort problem. Det skjer ofte at unge jenter på 20-23 år som kommer i klubben, må gå hjem igjen med uforrettet sak fordi de ikke kunne finne noen å ha sex med, forteller Henning Moosman, som eier klubben Cityswingers på Amager i København, til metroXpress.
 
Han bakkes opp av Jesper Christensen, som driver hjemmesiden Swingerguiden.dk, hvor en lang rekke av landets swingersklubber er representert.
 
Kvinner aksepterer oftere flere partnere av begge kjønn
– Mange av klubbene opplever å ha besøk av mange single kvinner og altfor få single menn. Sex med flere partnere av begge kjønn er mindre tabubelagt hos kvinnene, sier han.
 
Klubbenes popularitet blant yngre kvinner skyldes også at de her kan leve ut noen fantasier under sikre forhold, forteller sexolog og parterapeut Katrine Berling.
 

Relaterte artikler