orgasmepilotene
orgasmepilotene |
| © Bulls (C)

Orgasmepilotene: Gigi -1

Skrevet av: Kleopatra (kvinne alene og med kjæresten)

Publisert:
Sist oppdatert:

Gigi fikk meg til å hyle så jeg antagelig vekket opp de døde.

Testresultat
8 (av 10) 

Pluss

  • Kom mye sterkere med denne, enn til vanlig.
  • Oser av kvalitet, erotisk inspirerende, fantastisk deilig mot huden.
  • Vibrerer sterkt i vagina og mot g-punkt.
  • Svak lyd, både på minimum og max styrke.
  • Gode muligheter for å regulere styrke.
  • Lett å vaske og holde ren


Minus

  • Litt vanskelig å trykke på riktig knapp for å regulere, midt i aktivitet. Men går an å lære seg.

 
Første gangen prøvde jeg den alene. La meg først si at dette produktet er helt nydelig å se på og den er deilig å ta på. Det er 5 forskjellige vibrasjoner og en kan regulere styrken på vibrasjonene.

Formen på vibratoren passet perfekt til å la den følge kjønnets bue på utsiden. Der lå den og vibrerte og gjorde meg klar for neste steg.

Jeg begynte med den svakeste vibrasjonen og økte til det sterkeste. På klitoris syns jeg det ble for intenst med den sterkeste, men dette vil jo være forskjellig fra person til person. Etter en klitorisorgasme begynte jakten på G punktet. La meg si med en gang at jeg aldri har klart å finne G punktet mitt alene før, så jeg var spent på om jeg skulle lykkes denne gangen. Vibratoren føltes deilig ut inne i meg, de forskjellige vibrasjonene ble behørig testet ut, men jeg måtte til slutt gi meg og avslutte med en ny klitorisorgasme, for G punktet mitt lot seg ikke finne.

Men neste gang produktet ble testet ut, var det samboeren min som trådde til. Og da ble det straks andre saker. Og når kombinasjonen tunge på klitoris/G punktstimulering var i gang, var ikke orgasmen langt vekk. Og for en orgasme. Den var sterk, den var lang, den fikk meg til å hyle så jeg antagelig vekket opp de døde.

Så var det samboeren min som skulle til pers. Jeg brukte glidemiddel og beveget meg rundt fra pung, oppover skaftet til hodet. Han fikk best resultat ved å ha vibratoren på sterkest med kontinuerlig during. Ved siden av strengen på begge sider var absolutt det beste punktet for ham. Når jeg runket ham og presset vibratoren mot analåpningen samtidig, kom han sterkere og lenger enn han bruker å gjøre. Så denne vibratoren får jeg nok ikke ha i fred.

Neste gang vibratoren ble testet på meg, ble det samme resultat som foregående gang. Jeg fikk ikke G punktsorgasme uten hjelp av tungen hans på klitoris. Men hva gjør vel det når kombinasjonen G punktsstimulering/tunge på klitoris fungerer så bra. Så jeg syns absolutt at denne vibratoren bør være i sortimentet til cupido shop. For denne vibratoren er virkelig bra.

Relaterte artikler