orgasmepilotene
orgasmepilotene |
| © Bulls (C)

Orgasmepilotene: Nea (2)

Skrevet av: OsloDamen (kvinne)

Publisert:
Sist oppdatert:

Nea er svært hissig og rask, deilig å sitte og vugge mot, siden hun er anatomisk formet. I det jeg nærmer meg topp nummer to, så kommer plutselig sjefen inn døra, uten at jeg har rukket å skru henne ned!

Testresultat
10 (av 10)

Pluss

  • Lekkert design som ikke avslører hva det egentlig er. Super funksjonalitet og kvalitet.
  • Ladingen varer lenge, herlig uten forstyrrende ledning eller batterier som blir brukt opp.
  • Veldig lav lyd, selv på skikkelig sterk dirring.
  • Lett å ha under klærne, selv på jobb og buss.
  • Verdt hver krone.

Minus

  • Dirringen er hissig som en bie, men personlig vil denne orgasmepiloten helst ha dypere, kraftigere og saktere vibrering. Derfor den ikke fikk 10 i kåthet.

Noen ganger er det bare for kjedelig på jobben. Og da er jeg glad jeg har kontor alene! Jeg må innrømme at jeg har gjort det før, tatt fram en liten lomme-elsker, en liten dirrer, som hjelper meg opp og over kanten mens jeg tilsynelatende sitter og jobber på PC-en.

Denne gangen var det lille Nea som lå i vesken min, fullt oppladet. Hadde aldri testet henne før, men fisket henne fram med røde kinn, og svuppet henne ned i trusa etter å ha trykket febrilsk på plussknappen, nesten til max. Så lav lyd! Og hikst -- så utrolig sterk påvirkning på klitten. Jeg rakk ikke få opp en sexy side på nettet en gang, før jeg kom, kom, kom.

Nea var så god og glatt, helt usynlig der nede i trusa, så jeg lot henne få ligge tett inntil kjønnet mitt mens jeg klarte å konsentrere meg en liten stund til. Gikk til og fra kopimaskinen, og ingen kunne se min søte hemmelighet. MÅTTE bare skru henne på igjen, litt svakere dirring i begynnelsen, denne gangen. Men hun er svært hissig og rask, deilig og sitte å vugge mot, siden hun er anatomisk formet. I det jeg nærmer meg topp nummer to, så kommer plutselig sjefen inn døra, uten at jeg har rukket å skru henne ned!

Han forstyrrer meg såpass at jeg ikke kommer, men er helt på grensen, med svetteperler på leppa og hektiske flekker på halsen. Hele underlivet mitt trekker seg sammen, brystvortene står rett ut. Sjefen må da se noe? Men i alle fall hører han ingen ting, ikke fra Nea, og han legger ikke merke til at stemmen min knekker umerkelig et par ganger. I det han går ut av døra så slipper jeg hjelpesløst et kort stønn, og kommer i en av de sterkeste vibratororgasmene jeg har hatt.

Jeg har prøvd Nea på toalettet, og til og med på bussen, uten at noen har merket noe. Jeg klarer å komme lydløst. Og mens jeg skriver denne teksten så har hun funnet plassen sin igjen. Åh, blir så kåt! Riktignok må hun lades i ny og ne, men hun ser så diskret ut at hun godt kan gå for å være en oppladbar mus (pc-mus).

Liten nok til å være med over alt, stille nok til å komme over alt og sterk nok til å bli en favoritt!

Relaterte artikler