orgasmepilotene
orgasmepilotene |
| © Bulls (C)

Orgasmepilotene: Nea (1)

Skrevet av: NysgjerrigPARx (par)

Publisert:
Sist oppdatert:

Synet av hånden hennes der hun lå og sakte lekte med seg selv med denne nye vibratoren nesten skjult i hånden slik at hun kunne la den følge hennes egne bevegelser fullt og helt var bare lekkert.

Testresultat
10 (av 10)

Vi la den på ladning med eng gang vi kom hjem fra jobben. Denne var vi spente på å teste. Designet og fasongen var helt ulik andre vibratorer og vi lurte veldig på hvordan den fungerte og om den hadde egenskaper andre tradisjonelt utformede vibratorer ikke hadde.

Egentlig var hun kjempekresen og mente de fleste vibratorer var kjedelige og at fingre, tunge og hans naturlige ”massasjestav” langt var å foretrekke. Og hun vet hva hun snakker om for han har etter hvert kjøpt vibrerende dildoer i nær sagt alle størrelser og fasonger til henne. Både med og uten klitorispåvirker.

Så her lå altså Nea på ladning og viste med blinkende grønn lampe at den holdt på å forberede seg til å bevise eller motbevise sin eksistensberettigelse. Hun var først ferdig på badet, og når han kom inn på soveværelset la han først ikke merke til noe annet enn at hun lå rolig på ryggen under dynen. Ingen hørbar summing fra vibrator eller bevegelse under dynen som avslørte noe som helst.

Men i det han løftet på den for å legge seg ved siden av henne oppdaget han at hun med ertende smil lå og lekte seg med en fulladet liten svart Nea mellom bena. Mmmm så spennende. Han synes det er ubeskrivelig pirrende og delig å få se at hun fingrer eller leker med seg selv.

Og her lå hun altså og lot den lille, hittil ukjente og uprøvde Nea vise hva den dugde til. Den vibrerte relativt kraftig – men var nesten ikke hørbar.

Hun hadde lagt seg under dynen og lente seg over mot nattbordet for å sjekke om den nye, lille, spennende, sorte vibratoren hadde ladet ferdig. Og det var den! Ut med ledningen, kjempepraktisk! Ingen batterier som skulle skiftes ut var jo bare supert. Fasongen var også ny og interessant og hun kjente litt prøvende på den.

Nea lå faktisk umiddelbart godt og behagelig i hånden. Førsteinntrykket var veldig positivt.

Så trykket hun på den ene tasten og det ble plutselig liv i den. Ikke mye, bare litt forsiktig vibrering, men nesten ikke lyd.

Den lå godt i hånden. Veldig godt faktisk. Og hun holdt +-tasten inne litt til. Vibreringen tiltok gradvis. Hun kjente etter og trykket igjen. Holdt tasten inne til den lille, nesten uskyldig utseende, vibratoren ble til et lite villdyr i hånden hennes.

Litt press på minus-tasten og hun beveget denne mellomtingen mellom en dildo og et egg nedover og over brystene. Vortene stivnet, og hun løftet hånden og førte spissen på Nea ned mellom bena.

Hm… slett ikke dårlig, tenke hun. Lot den ligge i hånden med tuppen mellom fingertuppene og presset den forsiktig mellom leppene og opp mot klitten. Herlig! Hun opplevde en nesten perfekt kombinasjon av vibrator og kontakt mellom kjønn og fingre, og ble liggende og nyte og prøve seg frem.

Og slik ble hun liggende mens kåtheten steg helt til han kom inn og løftet på dynen for å legge seg ned ved siden av henne.

Stilig, tenkte han. Kjempestilig! Lekkert, spennende og råpirrende!

Synet av hånden hennes der hun lå og sakte lekte med seg selv med denne nye vibratoren nesten skjult i hånden slik at hun kunne la den følge hennes egne bevegelser fullt og helt var bare lekkert.

Han måtte smake på henne. Nyte henne.

Men etter en liten stund løftet hun litt på seg, la seg over på siden mens hun ba ham legge seg på ryggen. Nå skulle Nea få vise om den også dugde på ham.

Med den ene enden av vibratoren lekte hun seg ned penisskaftet hans og over og rundt pungen. Holdt ham med den ene hånden mens hun fortsatte å la ham kjenne varierende styrke og press mot mellomkjøttet og tilbake rundt pungen.

Det var nytt, helt nytt, og først var ikke effekten spesielt effektfull. Men når han så bare lukket øynene og bare nøt, kjente etter og lot seg behandle og utforske, ble plutselig effekten kraftig. Det pirret, det
stimulerte på en måte han ikke hadde kjent før og det var definitivt nytelig, godt og kåtende.

Og når hun lot den gli opp skaftet, under og rundt hodet og ned igjen håpet han hun ikke skulle stoppe.

Og det gjorde hun heller ikke, men i stedet for å fortsette forsiktig rundt omkring på pikk, pung og mellomkjøtt, tok hun ham plutselig kraftig i hånden og begynte å runke ham – med Nea kraftig vibrerende i hånden samtidig.

En fenomenal opplevelse. Den herlige vibreringen samtidig som hun holdt ham hardt og runket ham var utrolig deilig. Og Nea beviste til fulle at dette var en superfleksibel og svært så anvendelig annerledes vibrator!

For at det ikke skulle gå for ham måtte han be henne slutte. Han ville ha henne.

Morsomt! Hun lekte med ham, utforsket reaksjonene hans og registrerte hva som gjorde ham ekstra hard. Med forhuden godt tilbake lot hun vibratoren treffe det spesielt følsomme området under hodet og reaksjonen kom direkte. Det vokste og ble enda rundere og glattere. Og hun lurte på om hun klarte å ha vibratoren inne i hånden samtidig som hun runket ham.

Nea passet supert inne mot håndflaten og hun grep så langt rundt ham som hun klarte, klemte til og runket ham sakte. Wow, for en reaksjon. Lydene han kom med avslørte at dette både likte ham og samtidig satte det ham helt ut av kontroll. Hun fortsatte, men det gikk ikke lang tid før han bad henne stoppe. Han ville ha henne.

Og hun la seg ned på ryggen, nøt at han tok bena hennes i hendene sine, trakk de til side og trengte inn i henne. Samtidig lot hun Nea få leke med kvinnekjønn igjen.

Delvis med fingrene og delvis med vibratoren masserte hun klitt og lepper, lot den innimellom treffe ham mens han gled inn og ut av henne og visste samtidig at han nøt synet av at hun lekte med seg selv.

Intensiteten av at han knullet henne og stimuleringen ved hjelp av deres nye lille leketøy ble relativt raskt for mye til at hun kunne vente på ham. Normalt var det han som ventet på henne, men nå kom hun bare. Veldig, deilig, berusende og gjennomgripende. Sammentreknngene var kraftige og herlige og orgasmen bredte seg salig ut i hele kroppen hennes.

Nea var super å ha med på tur også ;) Passet i toalettvesken uten problem og var kjempesmart å ha med på hyttetur i påsken...
Glemte å gjemme den for andre på hytta, men når den lå ved siden av laptopen på rommet så kunne den jo faktisk forveksles med en liten mus.
Bare med den forskjell at Nea brukes best på mus og ikke som mus :)

 

Relaterte artikler