orgasmepilotene
orgasmepilotene |
| © Bulls (C)

Orgasmepilotene: Jimmyjane Form2 (2)

Skrevet av: Villogvanskelig (kvinne)

Publisert:
Sist oppdatert:

Etter en runde i oppladeren våkner villdyret. Med både varierende styrke og programmer, gjør denne til en liten gullgruve av glede.

Testresultat
10 (av 10)

Lykkekaninen
Tenk at noe som ser ut som en designgjenstand du kan ha stående ved siden av iPod-høyttaleren din kan gi så mye nytelse?
Form 2, eller Lykkekaninen som den kalles her i huset, er en ulv i fåreklær. Liten, pussig form og ikke umiddelbart sexy utseende, men etter en runde i oppladeren våkner villdyret. De mange kombinasjonsmulighetene, med både varierende styrke og programmer, gjør denne til en liten gullgruve av glede.
Form 2 er egentlig to vibratorer i én: De to ”ørene” er kraftige, på grensen til tøffe. For mer varsom vibrering er det mulig å bruke basen, den tykke enden, som har en dypere during.

Bruk

  • Rett og slett en god vibrator. De to ”ørene” kan legges rundt klitten, mot penishodet, rundt brystvorter, øreflipper, lepper. Siden de to ”ørene” beveger seg uavhengig av hverandre, blir dette som to ivrig arbeidende fingre uansett hvor den plasseres. Skru på og la den bare gli over kroppen, enten din egen eller din partners. Garantert deilig.
  • Legg din mann på rygg, lirk Lykkekaninen under pungen hans og press litt opp, skru på et av programmene, legg leppene rundt pikken hans og sug. Eksplosivt.
  • Perfekt for den som elsker å se sin partners ansikt når han eller hun kommer i nytelse. Når de to ”ørene” er lagt for eksempel rundt klitten, er det ikke nødvendig å gjøre annet enn å holde Lykkekaninen i samme stilling mens du konsentrerer deg om å se på lysten som utspiller seg foran deg.
  • I badekaret har den kraftig nok vibrering til at den, når den holdes en bitteliten anelse unna klitten/pikken, rører vannet rundt voldsomt nok til nydelig vannmassasje. Noen minutter med det, og du er klar for mer, mer, mer!

Bonus: Lykkekaninen motarbeider spenningshodepine. Still på laveste vibrering og uavhengig rotering før du plasserer de to fingrene mot pannen/neseryggen, akkurat der hodepinen setter seg etter en lang dag. Len deg bakover, lukk øynene og la den gjøre jobben sin noen minutter. Var det noen som sa ”Ikke i dag, kjære, jeg har vondt i hodet”? Ikke nå mer!

Type: Utenpåvibrator
Stimulerer: Kraftig.
Vibrasjon: Fem vibrasjonsnivåer, fra stille og rolig massasje til voldsom, orgasmefremkallende vibrasjon.
Program: Fire programmer. De to ørene har hver sin motor som jobber uavhengig av hverandre. Lett å slå av og på, lett å styre programmene.
Form: Et lite praktstykke av design. Når den står i laderen sin ser den ut som et ertelystent kaninhode, så utseendet står i stil med virkningen!

Teknisk
Vanntett, trådløs oppladbar, to motorer, veldig lavt lydnivå, ftalatfrie materialer.

Relaterte artikler