Nytt nummer ute nå!

MX Fighter (utsolgt)

Publisert: 05.09.2010 kl. 16:24 | Oppdatert: 16.05.2019 kl. 13:53
Pris: 999 NOK Før: 1 395 NOK
vibrator-mx-fighter-cupido-1

Faktainformasjon

Varenr: 13060
Produkt: MX Fighter
Produsent:
Farge: Kremfarget og burgunder.
Bruksområder: Klitoris, glans, kropp.
Mål: 26 cm (lengde) Ledningen er 216 cm lang.
Vekt: 600 gram
Materiale: Hud- og kroppsvennlig plast, PC ABS.
Utførelse: Hard plast
Motor: Kraftig motor med 2 innstillinger.
Batteri: Innebygd
Oppladbar: Nei. Trenger stikkontakt, 220-240 volt.
Vanntett: Sprutsikker, men kan ikke brukes i badekar etc.
Lydnivå: Middels (over 50 db)
Renhold: Vaskes med lunket, mildt såpevann. Unngå vann i kontakten

Testet av orgasmepiloteneMX Fighter er nå på lager igjen!

MX Fighter er noe så suverent som et verktøy til å oppnå orgasme med, og den passer godt både for kvinner og menn! Vibratoren er et helt ordinært, elektrisk og kraftig massasjeapparat – ingen fiksfakserier med andre ord – men det funker så det suser!

MX Fighter er produsert i Japan, og dette svært så potente apparatet ga ni av ti anorgastiske kvinner orgasme i et studie ved universitetet i Göteborg. Apparatet ble også anbefalt på Sexskolen på TV3.

MER INFORMASJON:
Dette er massasjeapparatet som går rett på sak, og får du ikke orgasme på trinn én, så bør mye skje på trinn 2! Noen kvinner melder til og med at de ikke trenger å ta av seg trusa for å få effekt av apparatet.
Apparatet har en maskulin og liketil design, og er du av det sjenerte slaget så er flauhetsfaktoren lik null, dette er et massasjeapparat til bruk over hele kroppen og som trygt kan ligge fremme. Og skal vi tro kvinner som har brukt apparatet så kan det likegodt ligge fremme – noen mener at det funker så bra at det er vanedannende og de innrømmer gjerne at de bruker apparatet både titt og ofte.

BRUKERRESPONS:
"Om du trenger å komme hardt og godt er du sikret med denne vibratoren. ”Fighteren” kan nok også brukes til ”orgasme-tortur” for de som liker slike leker." Orgasmepilotene
Den er veldig tøff. Jeg likte å kontrollere denne kraftige maskinen, ja, jeg blir kåt av at den er litt krevende. Orgasmepilotene
Relaterte produkter