Nytt nummer ute nå!
Lesernes egne historier - Helt siden Cupido kom ut første gang i 1984 har våre lesere, i alle aldre, kjønn og filer bidratt med sine egne erotiske historier. | © Shutterstock

Lesernes egne erotiske historier

Publisert: 17.09.2018 kl. 09:19 | Oppdatert: 01.11.2018 kl. 17:28

Forfatter: Tore Aasheim
Helt siden Cupido kom ut første gang i 1984 har våre lesere bidratt med sine egne erotiske historier; noen selvopplevde, andre fantasier. Noen av bidragsyterne er profesjonelle skribenter, men de aller fleste er amatører.
Du kan når som helst sende inn ditt bidrag; enten i form av et leserbrev, en litt kortere tekst eller en novelle - og det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan skrive om. Alle bidrag som kommer på trykk blir honorert.

Noen begrensninger

Det er likevel et par begrensninger når det gjelder tekstens innhold, og disse referer i all hovedsak til norsk lov.

Husk at den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Og det hjelper ikke å skrive at vedkommende er 16 dersom teksten gir inntrykk av hun eller han likevel er yngre. Dette er fortsatt ikke lov.

Sex med dyr eller døde personer eller familiemedlemmer er heller ikke lov, selv ikke når det blir fremstilt som fantasier.

Ja, og så skal all sex være samtykkende. Dersom det er snakk om rollespill etc. der det kan gå litt tøft for seg, så skal det komme tydelig fram i teksten at det er et rollespill og for eksempel ikke en ekte voldtekt.

Klarer du å holde deg innenfor disse rammene så er det fritt fram og det er bare å la fantasien ta over styringen.

Vi ønsker erotiske tekster fra og om alle faser i livet, ung, voksen og senior, uansett rase, kjønn, kulturell bakgrunn eller seksuelle preferanser.

Måtte spørre mamma og pappa!

Selv om vi er strenge på dette med alder så betyr ikke det at unge skribenter ikke kan bidra.

Et år var en av vinnerne av erotikk-konkurransen så ung at vi med hans samtykke måtte be hans foresatte om tillatelse for å kunne trykke teksten og utbetale premien. Flere av våre skribenter er pensjonister med masse erfaring og god fortellerevne.

Mange studenter har spedd på studiestipendet med erotikk-honorar fra Cupido, flere av våre skribenter har oppgitt at de er hjemmeværende, men vi har også fått bidrag fra både prester, bedriftsledere, forfattere og andre som du sånn i første omgang kanskje ikke så for deg skrive erotiske tekster.

Med andre ord - hvem som helst kan sende inn sine erotiske tekster til Cupido!
 
Her er noen praktiske tips til deg som vil skrive erotiske historier til glede for deg selv og andre.

Når du sender inn til Cupido får du bare et «ja» eller «nei» fra oss. Vi har dessvere ikke kapasitet til å gi faglige og begrunnede vurderinger til alle som sender inn.

Men du kan spørre andre! Teksten kan legges ut på Cupido Clubs Skribentforum. Der får du ærlige tilbakemeldinger du kan lære av.

Send teksten inn via dette skjemaet.

Tekster kan sendes inn på norsk, svensk, dansk og engelsk.