Siste medling fra Cupido redaktør

Publisert:
Sist oppdatert:


Siste medling fra Cupido redaktør (sendt til alle CC medlemmer 15. mars 2019).
 
Hei kjære CC-medlemmer,

SPILLELISTE!
Flere av dere har etterlyst et nytt kapittel i novelleserien «Kåthet og glede i Ullevål Hageby». To kapitler ligger allerede ute på Erotikk på Cupido.no (kun for VIP og SUPER VIP-medlemmer), og nå har også serien fått egen spilleliste på Soundcloud slik at du får hørt novellene i riktig rekkefølge. Vi ser på om vi kan framskynde neste avsnitt, i mellomtiden kan du sjekke ut starten med Cupido Handsfree på denne linken:
https://soundcloud.com/user-408053416/sets/kathet-og-glede-i-ulleval

NYE EROTISKE TEKSTER!
Har du forresten fått med deg at i denne måneden legger vi ut 35 erotiske noveller på Erotikk som aldri før er blitt publisert på nett? I dag ble det publisert to nye tekster. Cupido fyller 35 år i 2019, og vi kommer til å markere jubileet på flere måter i løpet av tiden som kommer. Du må være VIP eller SUPER VIP-medlem for å få tilgang til disse tekstene.

VI TRENGER HJELP!
I forbindelse med en ny artikkel-serie trenger vi spørsmål fra dere CC-medlemmer. For det første trenger vi spørsmål om penis! Hva er det egentlig folk lurer på om mannens kjønnsorgan? Og for det andre trenger vi spørsmål om kåthet; hvordan, hvorfor etc.

Grunnen til at vi ber dere som er CC-medlemmer om å bidra er fordi vi ønsker oss spørsmål basert på personlige erfaringer, opplevelser og utfordringer. Spørsmålene kan sendes direkte til tore@cupido.no eller via kontaktskjema https://cupidoskjema.com/tilbakemeldinger/
Om du ikke vil oppgi navn og epost skriver du bare inn «Anonym» på navn og «anonym@cupido.no» i epostadressefeltet.

SKRIVEKONKURRANSE!
Så minner vi om at vår årlige erotiske skrivekonkurranse er i gang; Erotikk 2019 har innsendelsesfrist 1. oktober og du kan sende inn dine bidrag via denne linken: https://cupidoskjema.com/novelle/ Det ligger 40.000 kroner i premiepotten, så det er bare å slippe fantasien løs.

HELT TIL SLUTT; vi er på jakt etter par som har truffet hverandre via CC. Dersom du og din kjære har funnet hverandre via CC vil vi gjerne høre om det. Send en epost til tore@cupdio.no så tar jeg kontakt tilbake.

Da håper jeg alle får en riktig trivelig helg – cupido.no og CC er som kjent åpent døgnet rundt – også i weekenden!

Med vennlig hilsen
Tore Aasheim
Sjefredaktør

Relaterte artikler