I alle aldre
I alle aldre | Helt siden Cupido kom ut første gang i 1984 har våre lesere bidratt med sine egne erotiske historier, én var en gang så  ung at vi med hans samtykke måtte spørre foreldrene om det var greit at vi trykte teksten hans, andre er igjen godt over pensjonsalder. | © Shutterstock

Erotikk 2018 - nå har du bare ut dagen på deg!

Skrevet av: Tore Aasheim

Publisert:
Sist oppdatert:

Det er igjen tid for å taste pirrende, kåte, sensuelle, sprelske og heftiske erotiske fortellinger ned på PC-en og sende dem inn til Cupido. Siste frist:Før midnatt 1. oktober.


Det er igjen klart for Cupidos store erotikk-konkurranse!

Bruk våren til å så ideer og fantasier, bruk sommeren til å dyrke din fortellerglede og la oss sammen høste kåthet og glede, intimitet og nærhet som vi kan varme oss på når vinteren kommer.

Vi premierer de beste tekstene med til sammen 30.000 kroner, samt at flere av historiene blir kjøpt inn og honorert.

Innleveringsfristen er 1. oktober.

Vi ønsker oss både den kjappe, kåte fortellingen på én til to sider og de lange, utdypende historiene med høy kåthetsgrad, oppfinnsomhet og fortellerglede.

De erotiske tekstene i Cupido er skrevet av våre egne lesere, skribenter og forfattere. Nå inviterer vi deg til å sende inn ditt bidrag – alle kan være med!

En Cupido-historie kan bygges på erotiske fantasier, opplevelser fra virkeligheten eller en blanding av fantasi og virkelighet. Cupido ønsker de positive, spennende, kåte, ekte og ærlige historiene som kan bidra til å spre enda mer kåthet og glede i året som kommer.

Vinnertekstene publiseres i Cupido 4/2018 som er i salg fra 29. november. Alle som deltar i konkurransen får beskjed om juryens avgjørelse innen 5. november.

Cupido premierer tre erotiske historier:
1. premie: Kr 15.000,-
2. premie: Kr 10.000,-
3. premie: Kr 5.000,-

I tillegg kjøper vi inn andre gode tekster for publisering i Cupido i 2018. Tekstene honoreres fra 1.500 til 3.500 kroner.

Få skrivetips og råd på denne linken.

Send inn ditt bidrag på denne linken.
 
 

Relaterte artikler