Nytt nummer ute nå!

We-Vibe - Ditto Anal Plug Midnight Blue

Publisert: 30.11.2017 kl. 19:05 | Oppdatert: 24.09.2018 kl. 13:18
1 199 NOK
 We-Vibe - Ditto Anal Plug Midnight BlueWe-Vibe - Ditto Anal Plug Midnight Blue (2)We-Vibe - Ditto Anal Plug Midnight Blue (3)We-Vibe - Ditto Anal Plug Midnight Blue (4)We-Vibe - Ditto Anal Plug Midnight Blue (5)We-Vibe - Ditto Anal Plug Midnight Blue (6)

Faktainformasjon

Varenr: 15921
Produkt:  We-Vibe - Ditto Anal Plug Midnight Blue
Produsent:We-Vibe (Canada)
Farge: Blå
Bruksområde: Analt
Mål: Lengde: 8,8 cm (innførbar ca 7 cm). Diameter: 3,2 cm på det bredeste.
Materiale: Helsevennlig silikon
Motor: 10 vibrasjonsmoduler
Oppladbar: Ja, med USB kabel, inkludert
Vanntett: Ja, kan brukes i dusj og badekar
Lydnivå: Stillegående (under 50 db)
Renhold: Vaskes med lunket, mildt såpevann og skylles godt
Begrepet "plug and play" for en helt ny mening med denne vibrerende analplugget fra We-Vibe!

Oppdag spenningen med rumpeleker med Ditto, den vibrerende analpluggen fra We-Vibe. Bruk den alene eller sammen med den du er sammen med, som forspill, som runkehjelp eller som en del av samleiet.

Ditto gir en ekstra piff til sexleken, og den er enkel å bruke, diskré og kan styres både via en egen fjernkontroll eller din egen telefon.

Slik fungerer det
Ditto analplugg fra We-Vibe er en vibrerende plugg for par og single som ønsker å utforske rumpeleker. Ditto stimulerer med forsiktige trykk og rause vibrasjoner og styres enkelt med en egen fjernkontroll eller We-Connect app-en som du gratis kan laste ned på din smarttelefon.

Påfør We-Vibe glidekrem som er produsert av Pjur på pluggen. Før pluggen sakte inn i analåpningen slik at muskelen får tid til å utvide seg uten at du kjenner ubehag eller smerte. Utforsk hvilke stillinger og vibrasjonsmønster som passer for din partner eller deg.

Komfortabel design
Den slanke og fleksible nakken i glatt silikon, samt det faktum at selve pluggen ikke er så alt for stor gjør at du kan gå med den uten at noen merker det, og dermed åpner det seg enda flere muligheter med utforskende lek med fjernkontrollen.

Kraftige og rause vibrasjoner
Ditto har mer enn ti forskjellige vibrasjonsmønster, og ved hjelp av We-Connect app-en som du kan laste ned på din egen smarttelefon kan du også lage egne vibrasjonsmønster som passer for deg eller din partner. Her kan dere altså stimulere hverandre når og hvor dere måtte ønske det.

We-Connect
Koble deg opp med din partner uansett avstand med We-Connect app-en som du gratis kan laste ned på din smarttelefon. Den er enkel å bruke og den gir dere anledning til å kontrollere hverandres We-Vibeprodukter der og da. Sammen med de forhåndsinnstilte vibrasjonsmønstrene og de mønstrene du selv kan lage er det kun fantasien som setter grenser for hvordan dere kan leke sammen.
Vi er ganske så sikre på at du og din partner kommer til å ha mye moro med Ditto, gang på gang.

Ditto egenskaper
  • Kraftige og rause vibrasjoner som både fungerer for par, men også for deg som vil leke litt for deg selv.
  • Pluggen er 100 prosent vanntett slik at du kan leke med den når og hvor du vil og den er lett å rengjøre.
  • Pluggen sier selv i fra når den begynner å gå tom for strøm slik at du kan lade den, og den er klar når du selv er klar.
  • Med fjernkontrollen kan du endre både vibrasjonsmønster og intensiteten på vibrasjonene der og da.
  • Pluggen er oppladbar slik at du slipper hele tiden å kjøpe nye batterier, det gjør den også øko-vennlig og praktisk. Hver oppladning gir deg to timer med vibrerende spennening.
  • We-Connect app-en gir deg muligheten til å kontrollere Ditto fra hvor som helst, du kan lage dine egne vibrasjonsmønster og leke med flere We-Vibe-produkter samtidig.
10 forskjellige vibrasjonsmønster
I boksen finner du:
Ditto vibrerende analplugg.
Fjernkontroll som styrer både intensitet og vibrasjonsmønster.
USB-kabel for ladning via enhver USB-kontakt som kan kobles på allment tilgjengelige USB-ladere (ikke inkludert).
Bruksanvisning som gjør at du kommer fort i gang.
We-Vibe glidekrem fra Pjur (2 ml)