Nytt nummer ute nå!

Tenga Flip Hole - sort

Publisert: 21.06.2011 kl. 18:44 | Oppdatert: 18.04.2019 kl. 13:51
Pris: 599 NOK Før: 899 NOK
masturbator-fliphole-sort-tenga-cupido-1masturbator-fliphole-sort-tenga-cupido-2Tmasturbator-fliphole-tenga-cupido-4masturbator-fliphole-tenga-cupido-5masturbator-fliphole-tenga-cupido-6

Faktainformasjon

Varenr: 19409
Produkt: Tenga Flip Hole
Produsent: Tenga(Japan)
Farge: Sort
Bruksområder: Penis
Mål: 17,8 cm (lengde) x 7,6 cm (diameter, ytre) - Kan ta imot penis på 16,5 cm
Vekt: -
Materiale: Beholderen i sort hardplast, innmaten er i neutral farget silikon
Utførelse: Kan ta imot penis på 16,5 cm
Vanntett: Ja
Renhold: Vaskes med lunket, mildt såpevann. Skylles godt
 
Et overraskende innovativt runkeverktøy for menn.

Tenga Flip Hole er utstyrt med vakuumpumpe og flytende puter, og harfor øvrig et sofistikert interiør i myk silikon som er spesielt designet for å gi den beste stimulering av penis.

Tenga Flip Hole har tre acrtion-knapper der du selv kan styre dens sugende og klemmende egenskaper. Du kan velge mellom å la den klemme rundt penisskaftet, massere hodet eller stramme til rundt roten. I motsetning til annet runkeverktøy kan Tenga Flip Hole åpnes som en bok. Dermed kommer du lett til med glidemiddel, og det blir lett å gjøre den ren etter bruk.

Den praktiske og åpne løsningen sørger for god tørk etter vask. Tenga Flip Hole leveres med tre forskjellige glidemiddel, ”Mild”, ”Real” og ”Wild ”, slik at du ifølge den japanske produsenten kan velge mellom å la din penis bli omsluttet av varme og godhet (Mild), oppleve den optimale vaginale fuktigheten (Real) eller gå for en mer eksplosjonsartet opplevelse (Wild).
 
 
Relaterte produkter