Nytt nummer ute nå!

(C+) ​69 – tips og råd for et bedre sexliv

Du må være logget inn som VIP-medlem for å kunne lese hele historien. Logg inn eller registrer deg som medlem.
Publisert: 01.03.2019 kl. 14:59 | Oppdatert: 01.03.2019 kl. 18:37

Det finnes like mange veier til et godt sexliv som det finnes mennesker. Vi har spurt våre lesere, Cupido Club-medlemmer og sexologer hva som er deres beste tips for et bedre sexliv: Her er deres svar. 

Du trenger altså ikke å henge etter tærne i lysekrona og utføre munnsex på din partner som er lenket fast til salongbordet med håndjern med en dildo i rumpa for at dere skal kunne definere at dere har et godt og innholdsrikt sexliv.

Samtidig så er noe av det beste ved sex at du kan alltid lære mer, alltid få bedre innsikt og alltid oppleve noe nytt. Om du har lyst. 

Det er du som setter rammer for din egen seksuelle utfoldelse. Noen er aseksuelle og velger et liv uten sex. Andre er polyamorøse. Andre igjen knuller rundt til glede for seg selv og andre. Noen er fornøyd med det sexlivet de har, andre synes det er spennende å utforske nye muligheter. Det er du som bestemmer.

Så spør du kanskje: Finnes det virkelig 69 universelle råd og tips for et bedre sexliv for alle kjønn, filer og preferanser? Selvsagt ikke. Det vil alltid være nyanser,

Du må være logget inn som VIP-medlem for å kunne lese hele historien. Logg inn eller registrer deg som medlem.

Faktainformasjon

Forfatter: Tore Aasheim