Nytt nummer ute nå!

Personvern

Cupido er opptatt av å beskytte og respektere ditt personvern.

Vi behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven og den til enhver tid gjeldende lovgivning i Norge og EU (GDPR).

Denne personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi mottar og samler inn når du bruker digitale publikasjoner og underliggende tjenester på Cupido sin nettside.
 
Hvilke data og personopplysninger samler vi inn?
Ved opprettelse av profil på Cupido Club eller gjennom å handle i Cupido Shop, samler vi opplysninger om deg som lagres i våre databaser for å kunne levere den tjenesten eller varen du har bestilt.
 
Cupido Club
  • E-post
  • Profilnavn
  • Kjønn
  • Fødselsdato
  • IP-adresse
  • All informasjon som du selv aktivt skriver inn eller de funksjoner du har valgt eller benyttet i din profil
  • Bilder som er lagret i gallerier
  • Type medlemsskap
  • Betalingsmåte
  • Når du benytter tjenesten “Nær deg” på mobilversjonen i Cupido Club registrerer vi din geografiske posisjon basert på IP-adressen eller GPS-lokasjonen i din mobil
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger gjennom Google Analytics.
 
Cupido Shop
  • Navn
  • E-post
  • Adresse
  • Eventuelt telefonummer
  • Valgte produkter
  • Betalingsmåte
 
Cookies
På våre nettsider bruker vi informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke Cupidos nettsider samtykker du i at det plasseres cookies i din nettleser. Les mer om hvordan cookies brukes på Cupidos nettsider!
 
Info om betalingsmåte
Ved betaling med kort via Payex  lagres det ingen opplysninger om bankkortet på våre servere. Det er betalingstjenesten Payex som håndterer betalingen, som lagrer nødvendige data og overfører pengene til oss.
 
Håndtering  og lagring av data
Det er kun autorisert personell hos Cupido som har tilgang til dine personopplysninger. Tilgangen til personopplysningene er sikret med adgangskontroll og passord, og kan spores til den som eventuelt har vært inne i databasen.
 
Cupido samarbeider med det norske selskapet NYMEDIA AS når det gjelder den tekniske driften av nettsiden og samtidig bruker vi Amazon Web Services (AWS) til drifting av våre servere.

Cupido nettside benytter såkalt Hypertext Transfer Protocol Secure (HTTPS), som er en sikrere utgave av HTTP, som er kommunikasjonsprotokollen til internett. HTTPS ble oppfunnet av Netscape Communications Corporation for å tilby autentisering og kryptering av kommunikasjon i forbindelse med elektronisk handel ved hjelp av digitale sertifikater.
 
Cupido Club: Dine personopplysninger blir håndtert av Cupido inntil du selv velger aktivt å avslutte ditt medlemskap. Medlemskapet blir automatisk slettet når du ikke har logget deg på i løpet av ett år.

Når du aktivt avslutter medlemskapet - noe du kan gjøre når som helst - vil dine personopplysninger bli slettet og kan ikke aktiveres på nytt.

Informasjon om kjøp av medlemskap lagres i vårt regnskapssystem i henhold til bokføringsloven oppbevart i 5 år jf. Lov om bokføring § 13.
 
Cupido Shop: All informasjon vedrørende handel og varelevering (navn, adresse og produkter) lagres i vårt  regnskapssystem i henhold til bokføringsloven oppbevart i 5 år jf. Lov om bokføring § 13.
 
UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER
Cupido verken selger eller videreformidler personinformasjon til noen tredjepart.

Personopplysninger vi har om deg kan bli gjort tilgjengelig for andre selskaper innenfor vårt konsern, samt for de selskapene som etter avtale med oss forestår den tekniske eller administrative driften av våre digitale publikasjoner og tilknyttede tjenester.

Personopplysninger kan utleveres dersom det foreligger lovhjemmel for dette eller vi blir pålagt dette av en domstol eller annen offentlig myndighet.

DINE RETTIGHETER
Du har til enhver tid rett til innsyn i de opplysninger som er registrert om deg og kan kreve retting og sletting i samsvar med gjeldende lovgivning.

HENVENDELSER
Hvis du vil ha mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger, kan du ta kontakt med oss på cupido@cupido.no

Den ansvarlige utgiver av Cupido eller Cupidos nettsted er Hverdag AS. Når det refereres til Cupido i denne brukeravtalen menes i juridisk forstand Hverdag AS. Med Cupidos nettsted, eller nettstedet, menes her nettsteder der Cupidos navn inngår i domenenavn som eies av Hverdag AS, Cupido Redaksjon AS eller Hverdag & Cupido AB.
 
 Til Brukeravtale